Biopoint është rikthyer në komunikim për të mbështetur rinisjen e Programit Professional Hair

Biopoint është rikthyer në komunikim për të mbështetur rinisjen e Programit Professional Hair me një koncept të ri me një imazh të freskët, dinamik dhe pop!

“Ti je profesionisti”.

Me produktet Biopoint Professional Hair Program është e lehtë për të arritur një rezultat profesional në çdo kohë dhe kudo që dëshironi. Është pak sikur me çdo përdorim çdo konsumator të ndihet si një profesioniste e vërtetë e bukurisë së flokëve, në gjendje t’i japë flokëve të saj atë prekje shtesë të bukurisë që vetëm një ekspert në këtë sektor mund t’i sjellë.

Një pikë me një kthesë të gjallë dhe dinamike në të cilën tre protagonistët mbështeten natyrshëm në teknologjinë ekskluzive të trajtimeve Biopoint me fokus në formën e re të maskës për të rizbuluar një rezultat që ju bën të ndiheni Super!