Mass Market

Ne kemi ndërtuar forcën tonë në një gamë të gjerë markash në tregjet e Bukurisë, Shëndetit dhe Higjienës, të cilat janë bërë pjesë e jetës së miliona konsumatorëve.

Sodalis Group
Real Silva
Biochimica
Cosswell
Italchimica

PARTNERËT