Rreth TILUX

UDHËHEQËS NË TREGJET E SHËNDETIT DHE BUKURISË.

Kush jemi & çfarë bëjmë

Grupi ynë, aktiv për mbi 25 vjet, ka një histori jashtëzakonisht dinamike të rritjes organike dhe blerjeve të vazhdueshme dhe është zhvilluar falë aftësisë së tij për të integruar dhe zgjeruar biznese të reja.

Sot TILUX mban pozicione të forta në tregjet e saj kryesore dhe po zgjerohet në mënyrë progresive globalisht me portofolin e saj të markave shumë tërheqëse, të njohura dhe ikonike në pronësi. Tesori d’Oriente, Vidal, Lycia, Fresh & Clean, Leocrema, Strep, Denim: marka të kujdesit personal me pozicione drejtuese në kanalin e tregut masiv italian dhe duke u zgjeruar vazhdimisht ndërkombëtarisht. 

1995 - Krijimi i Tilux

Krijuam kompaninë TILUX

2001 -Sodalis Group

Bashkpunimi me SODALIS GROUP

2002 - L'Oréal Paris

Bashkepunim me grupin L'Oréal Paris

2004 - Euro Italia

Bashkepunim me grupin Euro Italia

2006 - Beauty Point

Krijimi i rrjetit te parfumerisë dhe makeup Beauty Point

2009 - Acqua & Sapone

Partneritet me rrjetin Acqua & Sapone

2011 - Shiseido

Bashkepunim me grupin Shiseido

2018 - Ferragamo

Bashkepunim me grupin Ferragamo

2019 - Angelini Beauty

Bashkepunim me grupin Angelini Beauty

2020 - Collistar

Bashkepunim me grupin Collistar

0 +
Vite Eksperiencë
0 +
Specialistë
0 +
Brande
0
Cmime

Keni dëshire të punoni? Le të sjellim në jetë idetë tuaja krijuese së bashku!