Ne jemi profesionistë. kreativë. inovativë. me eksperiencë.

Përkushtimi ynë, Mirëqënia juaj.

Krijimi i përvojave unike të bukurisë

Since 1995

Përshendetje!
Ne jemi TILUX.

Ne punojmë çdo ditë për të zhvilluar marka të njohura për cilësinë e tyre të shkëlqyer dhe inovacionin e vazhdueshëm, të afta për të përmbushur nevojat e reja të konsumatorëve tanë dhe për të ngritur vazhdimisht jetën e tyre të përditshme.

Cilësi & përvojë në çdo detaj

Ne jemi një grup në zhvillim të vazhdueshëm, të nxitur nga një dëshirë e thellë për përmirësim të vazhdueshëm. Inovacione, partneritete, blerje.

0 +
Produkte në distribucion
0 +
Vite Eskperiencë

Disa nga markat tona

Një markë për çdo nevojë

Ne kemi ndërtuar forcën tonë në një gamë të gjerë markash në tregjet e Bukurisë, Shëndetit dhe Higjienës, të cilat janë bërë pjesë e jetës së mijëra konsumatorëve.

Fushatat tona të fundit!

Ne besojmë se Komunikimi është një mjet i fuqishëm për të përcjellë identitetin unik të markave tona dhe risi të vazhdueshme të produkteve tona.

Përgjegjësia jonë sociale

Qëndrueshmëria është në thelb të modelit tonë të biznesit dhe na udhëheq në jetën tonë të përditshme të biznesit. Nëpërmjet përpjekjeve tona të vazhdueshme, ne arrijmë të gëzojmë rritje të qëndrueshme dhe të krijojmë vlera për palët tona të interesit.

Lajmet e Fundit

PARTNERËT