BIOPOINT nis revolucionin për rutinën tuaj të bukurisë!

Nga kërkimi triko-kozmetik Biopoint, një risi ekskluzive: maska e indeve të flokëve! Një kapak revolucionar i veshur me një teknologji të veçantë Termo-steam që rrit depërtimin e parimeve aktive në flokë. Kapaku gjeneron avull brenda dhe ngrohtësia mundëson rritjen e efikasitetit të trajtimit, për një rezultat profesional në shtëpinë tuaj si në sallonin më të mirë të bukurisë, në vetëm 15 minuta! Zbuloni më shumë në http://www.biopointonline.it/linee/professional/maschera-tessuto