Pastërtia biologjike, efikasiteti i Biopoint

Në një atelie të rezervuar për krijimin e produkteve me cilësi të lartë, ne kemi krijuar Biopoint Biologico, trajtimin ekskluziv organik për kujdesin e flokëve. Një propozim bukurie me pastërti dhe performancë të lartë për të mbajtur dhe mbrojtur mjedisin.

Linja është realizuar me përbërës natyralë, të çertifikuar rreptësisht me markën COSMOS ORGANIC nga ICEA, instituti për certifikimin etik dhe mjedisor. Për të minimizuar ndikimin ekologjik, paketimi është krijuar nga materiale 100% të ricikluara, për të nxitur një konsum të ndërgjegjshëm dhe të qëndrueshëm.

Biopoint Biologico përbëhet nga dy programe ekskluzive, Nourishing dhe Gentle. I pari tregohet veçanërisht për flokë të thatë dhe të dehidratuar; e dyta për flokë normalë dhe të hollë.

Të dyja kombinojnë natyralitetin dhe efikasitetin dhe demonstrojnë përkushtimin e markës ndaj një bukurie autentike dhe të ndërgjegjshme.

http://www.biopointonline.it/en/linee/organic