Rituale të zgjedhura për ju

AYURVEDA
Rituali i harmonisë

I lindur 5000 vjet më parë në Indi, është një nga trajtimet shëndetësore më të kompletuara, i bazuar në kërkimin e ekuilibrit të brendshëm, një përbërës thelbësor për arritjen e bukurisë dhe mirëqenies në një mënyrë natyrale. Kështu lind një ritual i ri i mirëqenies për të rivendosur trupin dhe mendjen dhe për të rifituar harmoninë e vërtetë të brendshme të frymëzuar nga përbërësit dhe aromat e kësaj historie të mrekullueshme mijëvjeçare.

PERSIAN DREAM
Një esencë shkëlqyese

Një udhëtim ëndërrimtar në Persinë e lashtë, shtëpia e një prej qytetërimeve më të vjetra në botë, midis pallateve të tij të dekoruara bukur, oborreve të përmbytura me dritë dhe kopshteve të harlisur, të përshkuar nga aromat dehëse dhe gurgullimat relaksuese të një mijë shatërvanëve.

Tesori d'Oriente

Zbuloni vajrat e rinj të dushit për shëndetin SPA
Një linjë ekskluzive me tre aroma të ndryshme, për ta kthyer dushin në një përvojë të re mirëqenieje dhe kënaqësie shqisore.

WHITE MUSK
Fragranca e parajsës

Një ritual për t’u zhytur në një botë harmonie dhe joshjeje, për ta lënë veten të kaloni në shkëlqimin qelibar dhe harmonik të aromës sublime të Muskut të Bardhë. Aromat e tij, të bëra unike nga një infuzion i esencave më të çmuara, japin një ndjesi mirëqenieje të thellë.

Shitësa të autorizuar